Welke producten kunnen retour of mag ik ruilen?

Alle producten mogen binnen 30 dagen retour, met uitzondering van producten die op maat gemaakt zijn. Wij vermelden bij het product wanneer dit een op maat gemaakt product is. De termijn van 30 dagen loopt vanaf de datum welke op de pakbon vermeld staat. Voor het ruilen van producten gelden dezelfde voorwaarden.

Als je aanspraak wilt maken op een terugbetaling van het aankoopbedrag is het belangrijk dat het product voldoet aan de onderstaande vereisten;

  • Producten moeten ongebruiktonbeschadigdschoon en goed verpakt teruggestuurd worden.
  • Producten moeten in de originele verpakking zitten en compleet geretourneerd worden. Ook de originele product verpakking dient onbeschadigd te zijn.
  • Indien je producten retourneert of omruilt zijn de verzendkosten voor eigen rekening, deze zullen verrekend worden met de creditering. (Met uitzondering van eventueel verkeerd geleverde of beschadigde producten)
  • Voor producten die getest zijn moet vooraf contact opgenomen worden. Onze klantenservice bepaald het verdere retourproces. Er kunnen kosten gerekend worden voor het in nieuwstaat brengen van deze producten